Welke kleur verf ik mijn muur

Advies en ondersteuning door interieurstylist

Als ervaren interieurstylist bied ik advies en ondersteuning aan bedrijven die werkzaam zijn in de interieurbranche, zoals woonwinkels, interieurstylisten, adviesbureaus, interieurwinkels en zakelijke interieurbedrijven.

Extra paar handen nodig?

Is het heel druk in je bedrijf? Dan kun je soms wel wat extra hulp gebruiken. Bijvoorbeeld bij de presentatie van een nieuwe collectie of bij tijdelijk personeelstekort. Ik help je graag met advies en ondersteuning.

Ik ben een interieurstylist met een eigentijdse en commerciële kijk op styling. Maar je kunt mij ook inhuren om je klanten te adviseren. Gewoon, een paar extra handen en een goed klantadvies op de werkvloer! Ik neem je zorgen graag uit handen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail gerust!