Alles in Styling sfeerbeeld

Interieurstyling

Je huis is je thuis. Hier kun je helemaal jezelf zijn in de sfeer die precies bij je past. Vind je het lastig om de juiste sfeer te creëren in je huis? Ik help je graag!

Je huis stylen

Ga je verhuizen, verbouwen of wil je iets veranderen aan je interieur? Dan moeten er vaak grote beslissingen genomen worden. Bijvoorbeeld over kleuren, raambekleding, verlichting of accessoires. Hoe zorg je ervoor dat het een mooi geheel wordt? Hoe kun je je huis stylen zodat het de sfeer krijgt die bij je past? Ik adviseer je graag over kleur, materiaal en accessoires.

Persoonlijke aanpak

Mijn advies is altijd maatwerk. Het gaat om jou en je huis. Samen kijken we welke sfeer en uitstraling je zoekt. Naar aanleiding van ons inspiratiegesprek maak ik een kleuradvies voor de ruimte en een advies voor de indeling. Zo kun je zelf aan de slag om je huis te stylen en maak je er een mooi geheel van. Een interieur dat precies bij je past. Zo wordt je huis écht je thuis!

Inspiratiegesprek

Tijdens dit gesprek bij thuis nemen we je wensen door en kijk ik naar het bestaande interieur. Met de informatie ga ik aan de slag en ontvang je binnen een week een passend advies. In dit advies staan alle basismaterialen vermeld zoals kleuren voor de muur, raambekleding en de vloer. Ook staan er ideeën voor de indeling en meubels in. Met dit advies kun je zelf aan de slag om van je huis een thuis te maken.

De kosten voor een inspiratiegesprek en uitwerking zijn €395,- inclusief BTW